Geboortezorg

Begeleiding rondom zwangerschap en bevalling

Angelique Visser, bekkenfysiotherapeut MSPT, seksuoloog en vrouwencoach, begeleidt vrouwen die uit balans zijn door zwangerschap en baring.

Haar doel is om deze vrouwen vertrouwen te geven, ruimte voor verwerking te bieden en angsten te reduceren. Met meer rust en ontspanning in je kinderwens staan of toeleven naar je bevalling.

Zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en het leven daarna zijn gebeurtenissen die veel invloed op je leven hebben. De juiste begeleiding hierbij is erg belangrijk. Angelique biedt die begeleiding. Dit doet ze vanuit haar jarenlange ervaring als bekkenfysiotherapeut, seksuoloog en coach maar ook vanuit haar eigen ervaring als moeder.

Haar open en nuchtere houding maken Angelique tot een prettige gesprekspartner. Integriteit, rust en humor vormen de basis voor een gesprek.

Wanneer kun je bij Angelique terecht?

  • Als je door zwangerschap mentaal en/of fysiek disbalans ervaart.
  • Als je angst hebt voor de baring, primair of door eerdere (traumatische) ervaringen.
  • Als je ervaart dat je extra begeleiding nodig hebt om het moederschap te combineren met werk, relatie en je sociale leven
  • Als je door de zwangerschap en/of bevalling fysieke bekken(bodem)klachten hebt

Het begeleidingstraject bestaat uit gesprekken afgewisseld met oefeningen. Als geen ander weet Angelique wat zwangere – of bevallen vrouwen nodig hebben om zich weer lekker en in balans te voelen. Verschillende begeleidingsvormen komen aan de orde en er zal goed worden gekeken wat nodig is om het gewenste doel te behalen.

Als de begeleiding niet het gewenste resultaat heeft en we samen van mening zijn dat andere hulp nodig is dan wordt je doorverwezen naar een andere professional. Wij werken met verschillende hulpverleners samen zoals gynaecologen en psycho therapeuten.

Mail of bel ons voor meer informatie

Lepelaar 3a, 1628 CZ Hoorn   t 06 2684 2685   i www.visservitaal.nl   e info@visservitaal.nl
 KVK 54274958  BTW NL001730813B83
Privacy-en cookieverklaring